Yoga med ossNedan hittar du fasta gruppklasser 2019 samt ett urval av övriga klasser och evenemang. 

Är du intresserad av att boka en privatklass, en företagsklass eller ett event? Maila en kort beskrivning över önskat upplägg så återkommer Angelica så snart hon kan. 

TINY TREE YOGA | Gubbängen 
RISE AND FLOW | Tisdagar 06:30-07:20

Ett värmande vinyasapass där vi vaknar och svettas! Perfekt för dig som yogat ett tag, men nyfikna nybörjare är lika välkomna.

Drop-in/klippkort/månadskort/årskort. Priser hittar du här.
Fitness24Seven Skanstull
Yoga | Tisdagar 16:00-16:55 
Yoga | Fredagar 07:00-07:55 

Medlemsskap hos F24S behövs.

Yoga (vinyasa/hatha) | 1 timme eftermiddagsyoga varannan vecka

Geosigma är teknikkonsulter inom samhällsbyggnad och arbetar bland annat med grundvatten, förorenad mark och berg. 

Företagsevent med Bravura på Debaser Strand
I samarbete med YesYoga och YogaDJSessions.

Ett roligt och nytänkande pass för cirka 140 personer. Curt Lundberg som DJ och härliga ljuseffekter!

 Yoga på möhippa

I maj 2019 hade Angelica äran att hjälpa till att kicka igång en möhippa. Det bjöds på ett härligt värmande pass utomhus i VItabergsparken i Stockholm.

”Angelica kickade igång vår möhippa på ett alldeles fantastiskt sätt! Ett skräddarsytt yogapass där hon ”lyssnade in” under passets gång och anpassade positionerna utifrån vår dagsform. Vi var alla mycket nöjda och fyllda med både ett lugn och positiv energi.” - Helena

Kommer hösten 2019!

Bor du inte i Stockholm eller vill du bara yoga ännu mer med oss? Snart har du möjlighet att även ta del av klasser online! 


Miljövänliga yogatillbehör gör inte mycket nytta om de inte används. Därför är det självklart för oss att vi även erbjuder dig möjligheten att yoga med oss!

När du yogar med oss yogar du med mig, Angelica. Jag är utbildad yogalärare inom hatha-, ashtanga-, och vinyasayoga. Mina klasser varierar i både storlek och intensitet och anpassas alltid efter deltagarna. Du behöver alltså inte vara van yogautövare för att yoga med mig - på mina klasser blandas de som aldrig provat yoga med de som yogat i många år.

Kom på någon av mina fasta klasser eller dra ihop kollegorna på jobbet för en härlig stund! Du hittar vårens gruppklasser och exempel på aktuella företagsklasser ovan.