Vårgrönt - Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Jag älskar verkligen att bo i ett land med ordentliga årstider och jag tycker att varje årstid är härlig på sitt eget sätt. På frågan "Vilken är min favoritårstid?" har jag därför inget bra svar. På våren säger jag våren och på hösten säger jag hösten. Något som jag dock kan tänka på när som helst på året, och ändå bli lika lycklig över, är de första bladen som kommer på våren. Den där första, spirande grönskan. Det gör mig faktiskt lycklig ända in i själen!

Jag knöt Vårgrönt med hopp om att kunna ge någon en liten bit av samma känsla, oavsett tid på året. Vårgrönt går i vitt och grönt och är som våra andra malas knuten med miljövänligt hampatråd. Kombinationen grön jade och mossagat ger malan extra djup. Jag gav inte Vårgrönt någon gurupärla, utan jag ville att den återvunna berlocken skulle få ta all uppmärksamhet.
Antal pärlor: 108, samt 4  silverpärlor som markering och en återvunnen berlock
Färger: vit, silver och olika nyanser av grönt
Material: miljövänlig hampatråd, återvunnen berlock, halvädelstenarna grön jade och mossagat, samt silverfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper:  mossagat sägs hjälpa oss att se det vackra i vår omgivning och sägs också påminna oss om naturens självläkande krafter. Grön jade sägs motverka stress, leda till inre harmoni och hjälpa oss att förverkliga möjligheter och fokusera på våra mål.  

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 92 gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 60 cm