Tusen och en natt | Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Våren börjar långsamt, långsamt påminna oss om att det finns annat än mörker och kyla. Knoppar börjar försiktigt att titta fram, i hopp om att kylan nu är på avtagande en gång för alla.

Fåglarnas sång låter tydligare än någonsin, det verkar som om även de blir inspirerade av ljuset. Motivationen återvänder i takt med att dagarna blir längre och de drömmar som lagts på is under snön börjar så smått att tina fram.

Vissa av dessa drömmar är små och relativt enkla att uppfylla. Andra är större och liknar mest sagor. I boken Tusen och en natt använder den persiska drottningen Scheherazade sagor för att natt för natt förhindra att hennes liv tas ifrån henne.

Detta kan tyckas som en ganska tuff jämförelse, men jag tycker att den är solklar. Jag tror att vi alla behöver våra egna sagodrömmar. Inte bara för att hitta motivation när vi behöver det, utan också för att inte tappa bort oss själva. Jag valde därför att döpa denna naturnära mala till just Tusen och en natt. Som en påminnelse om att vi inte ska glömma bort det som gör oss till oss.
Antal pärlor: 108, samt 4 markeringspärlor, en gurupärla och en tofs med berlock
Färger: trä, grön, vit och guld
Material: miljövänlig hampatråd, återvunnen berlock, sandelträ, halvädelstenen grön jade, samt guldfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper: den gröna jaden sägs kunna hjälpa oss att förverkliga möjligheter och fokusera på våra mål. Den sägs också kunna dämpa stress och hjälpa oss att uppnå inre harmoni. Sandelträ sägs också den kunna ha lugnande egenskaper.   

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 72 gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 59 cm