Pandora | Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Låt mig berätta historien om påfågelhönan Pandora.

Det var en tidig vårdag när Pandora bestämde sig för att flytta. Hennes nya bostad kom att bli en mindre hästgård i hjärtat av Sörmland. På gården fanns hästar och katter att umgås med och grönytor att promenera på. Pandora blev snabbt vän med en av hästarna på gården och tillsammans spenderade de dagarna promenerandes runt i solen. Så småningom började hon dock längta efter en annan påfågel att umgås med.

När Pandora några dagar senare var på promenad på gården fick hon syn på sin spegelbild i en av bilarna. Pandora visste inte riktigt om det var en levande påfågel, så hon bestämde sig för att gå förbi bilen ofta för att försöka lista ut det. Hon provade även att gömma sig uppe på bilen, för att se om påfågeln skulle visa sig ändå. Pandora kände att hon var nära på att lösa det hela, när hon en dag upptäckte att bilen inte längre stod där den skulle. Sorg och besvikelse sköljde över henne. Den natten, och många nätter framöver, ropade hon ut sitt missnöje.

Hon ropade så intensivt att människorna på gården till slut fick nog. De förstod att hon kände sig ensam, men kunde inte få henne att förstå att de inte kände några fler påfåglar och att de inte ville att hon skulle sova på deras bilar. I sina gömmor hittade människorna istället en spegel som de ställde ut i gräset. De blev överlyckliga när de såg att Pandora hittade spegeln och tänkte att "Nu får vi sova ostört igen!". Men hur tror ni att det gick med det? Pandora blev så lycklig av att se sin spegelbild, att hon nu sjunger sig igenom nätterna.
Antal pärlor: 108, samt 3 markeringspärlor och en berlock
Färger: mörkblå, turkos, orange och guld
Material: miljövänlig hampatråd, återvunna pärlor, återvunnen berlock, halvädelstenarna lapis lazuli och frostad agat, samt guldfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper: lapis lazuli sägs vara en balanserande sten, som dessutom hjälper oss att lyssna till vår inre sanning. Agaten främjar även den balans och sägs också ha grundade egenskaper. 

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 115  gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 65 cm