(SLUTSÅLD) Nypon - Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt

Många är vi som av någon lekfull kompis har fått krossade nypon nedpetade innanför tröjan vid något tillfälle. Det kliar hemskt, men är samtidigt lite roligt. Att ha roligt är något som jag tror att många av oss skulle må bra av att ha mycket oftare. Jag är övertygad om att genom att våga ha roligt, så kommer vi också våga se våra drömmar och göra det vi verkligen mår bra av. Detta fick därför bli min inspiration till att knyta vår mala Nypon. I Nypon kombineras lekfullhet och vackra färger med halvädelstenar vars egenskaper sägs hjälpa oss att ta fram och fokusera på våra drömmar.

Nypon är knuten med miljövänlig hampatråd och delvis med återvunna pärlor från smycken som annars skulle kastats. De pärlor som inte är återvunna består av grön jade och landskapsjaspis. Grön jade sägs vara en lyckosten som hjälper oss att fokusera på våra mål och förverkliga möjligheter. Den sägs också leda till inre harmoni och motverka stress. Landskapsjaspis, med sina unika landskap på varje pärla, sägs hjälpa oss ta fram våra undermedvetna drömmar.

Om du letar efter ett sätt att få in mer lekfullhet i ditt liv, bildligt eller bokstavligt, så är Nypon malan för dig.
100% klifri
Antal pärlor: 108, samt 4 markeringspärlor och en gurupärla
Färger: röd, grön och brun/beige
Material: återvunna pärlor, miljövänlig hampatråd, halvädelstenar (grön jade och landskapsjaspis)
Sägs ha följande egenskaper: grön jade är en lyckosten som sägs hjälpa oss att fokusera på våra mål och förverkliga möjligheter. Den sägs också leda till inre harmoni och motverka stress. Landskapsjaspisen sägs hjälpa oss ta fram våra undermedvetna drömmar. Varje pärla är som ett eget litet landskap.

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 85 gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 65 cm