Granbarr - Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Det första som kommer upp när jag tänker på skogen är en känsla av lugn. Jag är inte naturligt en lugn person, utan låter gärna livets brus ta överhanden. Jag strävar gärna mot mål, men glömmer ofta bort att ta vara på resan dit. Men när jag är i skogen, då saktar jag ner. Jag tittar på granarna, som kan bli flera hundra år gamla. De kan inte stressa, utan får tålmodigt vänta på att nå sitt mål. Granarna får mig att fundera på vad jag vill lägga min tid på, och hur jag ska kunna se till att njuta av resan mot mitt mål.

Om du känner igen dig i det jag skriver, så kan Granbarr vara rätt mala för dig. Granbarr är inspirerad av granskogens lugn och av den energi den ger mig att förverkliga idéer och drömmar. Den är knuten med miljövänlig hampatråd och sandelträ, vilket sägs ha en fridfull energi som ger positivitet i våra liv och som motverkar stress. Pärlor av sandelträ luktar också ljuvligt! Även halvädelstenen grön jade sägs leda till inre harmoni och motverka stress, samtidigt som den hjälper oss att förverkliga drömmar och fokusera på våra mål. Att ta fram dessa drömmar sägs halvädelstenen landskapsjaspis kunna hjälpa till med.

Att våga ge sig på att förverkliga sina drömmar kan ibland leda till olika typer av svårigheter. Granbarr har därför även fått en gurupärla som liknar kåda, vilket av granar används för att läka sår och skador och skydda mot angrepp. 
Antal pärlor: 108, samt 4 markeringspärlor, en gurupärla och en extra pärla
Färger: beige, trä, bärnsten, grön och guld
Material: återvunna pärlor, miljövänlig hampatråd, sandelträ, halvädelstenarna grön jade och landskapsjaspis, samt guldfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper: grön jade är en lyckosten som sägs hjälpa oss att fokusera på våra mål och förverkliga möjligheter. Den sägs också leda till inre harmoni och motverka stress. Landskapsjaspisen sägs hjälpa oss ta fram våra undermedvetna drömmar. Varje pärla är som ett eget litet landskap.

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 78 gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 68 cm