(SLUTSÅLD) Drömlik - Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Jag har så länge jag kommer ihåg drömt mycket, kanske till och med jättemycket. I alla fall på nätterna. Ibland så det känns som att jag inte har sovit för att jag har varit så upptagen med att resa världen över, leta efter folk jag tappat bort eller helt enkelt bara uppleva den ena konstiga grejen efter den andra. Drömfångaren som jag hade vid sängen som liten måste ha hängt för långt bort, eller så har jag den att tacka för att jag inte var ännu mer upptagen när jag sov!

Jag hade tidigt också stora drömmar om vad jag ville göra i livet. Det var som att hela världen var full av möjligheter och att mitt största problem var hur jag skulle ha tid att ta vara på dem alla. Sedan hände något. Samtidigt som drömfångaren packades ner i en låda tappade jag bort många av mina drömmar.

Idag, när jag lever mitt i en av mitt livs största drömmar och min älskade drömfångare återigen är upptagen ur lådan, var det därför självklart att jag skulle knyta Drömlik. Jag tror nämligen inte att jag är ensam om att livet händer och att drömmar sorteras ut och packas ner i lådor.  

Drömlik är knuten som en önskan om att kunna hjälpa någon annan att inte tappa taget om sina drömmar. Med en bas av återvunnen nylontråd, har den också fått en återvunnen berlock som tillsammans med tofsen i miljövänlig hampatråd tar formen av en drömfångare. Pärlorna är av halvädelstenarna blå aventurin och howlit, vilka sägs hjälpa oss att lyssna till vår inre röst, samt att våga följa våra drömmar och ambitioner.
Antal pärlor: 108, samt 4 markeringspärlor, en gurupärla och en berlock
Färger: ljusblå, vit/grå och silver
Material: återvunnen nylontråd, miljövänlig hampatråd, återvunna detaljer, halvädelstenarna blå aventurin och howlit, samt silverfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper: blå aventurin är en sten som sägs främja inre lugn. Den sägs mildra rädsla och ångest, samt hjälper dig att lyssna till din inre röst. Även howliten sägs dämpa stress och ångest, samtidigt som den hjälper dig vara närvarande och att följa dina drömmar och ambitioner.


Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 120  gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 66 cm