(SLUTSÅLD) Boho Beautiful | Unik mala knuten i endast ett exemplar

795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 


Fri frakt Snabb leverans Miljövänligt
Hittills har jag hittat inspiration från den svenska naturen och vårt liv hemma. Nyligen hemkommen från Indien så har jag fått uppleva helt nya möjligheter till att inspireras.

Inspirationen till denna mala kommer därför från Indien. Eller egentligen ända från Kanada. Långt bort från den svenska naturen, men ändå så nära hemma.

Under min yogalärarutbildning i Indien träffade jag nämligen en fantastiskt kanadensare. Han jobbar tillsammans med sin fru för att sprida yoga och för att hjälpa folk till en mer hälsosam och sann livsstil. De jobbar på ett helt annat sätt än vi gör, men någonstans kunde vi ändå hitta så många saker som vi hade gemensamt. Och det var så otroligt inspirerande att se all den kärlek och omtanke de lägger ner i sitt företag. För att inte tala om den glädje de spred i sin omedelbara närhet.

Allt detta under namnet Boho Beautiful.

Den här personen kom att betyda mycket för min upplevelse i Indien och för att våga ta steget till att öppna ett nytt kapitel i mitt liv. Att ta steget att arbeta som yogalärare samtidigt som vi fortsätter mot vår dröm att göra världen lite vackrare. Det var därför självklart att denna fantastiskt fina mala, bestående av jordglobsliknande återvunna pärlor, en återvunnen drömfångare som berlock och pärlor av landskapsjaspis och howlit, skulle uppkallas efter deras arbete. 
Antal pärlor: 108, samt 2 markeringspärlor
Färger: beige/sand, vit, blå och silver
Material: miljövänlig hampatråd, återvunnen berlock, återvunna pärlor, halvädelstenarna landskapsjaspis och howlit, samt silverfärgade metalldetaljer
Sägs ha följande egenskaper:  landskapsjaspisen har fått sitt namn från att varje sten har sitt eget landskap. Detta återspeglas i att alla pärlor är helt unika. Landskapsjaspisen sägs hjälpa oss att ta fram våra undermedvetna drömmar. Detta kompletteras av howliten som, förutom att hjälpa oss att minska stress och ångest, även sägs hjälpa oss arbeta mot våra drömmar. 

Till denna unika mala medföljer ett äkthetscertifikat.

Vikt: 95 gram
Tjocklek på 108 pärlor: 8 mm
Längd: 62 cm