BAKOM KULISSERNA

Brand ambassador: Christian WigardtBrand ambassador: Christian Wigardt

Nytänkande. Ingen mystik. Du är välkommen som du är

Frågar du Christian om hans yoga så säger han att den är inkluderande. Han kräver inte att du lär dig att upprepa mantran eller att du kan vika ihop dig till en kringla. Det enda som betyder något är att du vill röra på dig och att du lyssnar på din egen kropp. Yoga är ingen tävling, det ska vara en fristad.

För oss är det oerhört viktigt att vi jobbar med personer som vi känner har samma värderingar som oss. Vi är därför jätteglada över att kunna presentera Christian Wigardt som vår första brand ambassador. Vi tror fullt ut på det Christian försöker förmedla med sin yoga - yoga ÄR för alla och den ska användas som det verktyg den är för att komma närmare sig själv. 

Christian är grundare av YesYoga och driver tillsammans med Curt Lundberg också Yoga DJ Sessions och Yoga Radio Sessions/Yogapodden. På söndagar håller han under hela hösten gratis yoga på härliga Downtown Camper by Scandic i centrala Stockholm. 

Igår var vi på Downtown Camper för att planera hösten tillsammans med honom och Fatima och självklart var vi även med på hans yogapass!


Yoga på Downtown Camper med Christian Wigardt


Läs mer om Christians tankar kring yoga på Yogatrender.se, där han regelbundet bidrar med intressanta krönikor!

För övriga länkar, se nedan:

YesYoga

Yoga DJ Sessions

Yoga Radio Sessions/Yogapodden