BAKOM KULISSERNA

God morgon fredag!
Tekniskt sett är det fortfarande morgon, tänker jag. Själv sa jag godmorgon till mig själv strax efter klockan 05:30 i morse. Precis som varje fredag går t-banan 06:18 in till stan och klockan 07:00 är jag redo att starta dagen genom ett yogapass med en varje vecka lika härlig grupp människor.

Idag fick jag dela min morgon med 15 fina personer. Vi tar det lugnt - vaknar i lugn och ro och mjukar upp kroppen för att långsamt börja starta helgen på allra bästa sätt. 

Våra 55 minuter går alldeles för snabbt och innan vi vet ordet av är det dags att vakna ur vår savasana.Som tur har jag hur mycket som helst annat roligt att pyssla med fram till nästa fredag. Det som ligger närmast idag är att förbereda för nästa veckas lansering av nya produkter. Ett eget inlägg kommer om det lite närmare! 

Annars har jag mina andra härliga pass att se fram emot: Vinyasa flow på Shanti Yogastudio Stora Essingen varje söndag kl 17-18:15 samt företagsyoga hos Geosigma och HarperCollins Nordic på måndag respektive torsdag. Du hittar all info om mina klasser/workshops/mm på min Facebook Yoga med Angelica. Se till att gå in och gilla sidan för att inte missa något!

Varma hälsningar och en önskan om en trevlig helg!