BAKOM KULISSERNA

Full rulleFull rulle

Dagarna springer förbi och det är redan augusti! VI har riktigt mycket spännande på gång och jag tänkte att det var dags att vi berättar lite om det nu.


Vi har under sommaren inlett två härliga samarbeten av olika karaktär. Det första samarbetet är egentligen en utveckling av ett redan befintligt samarbete med den nytänkande yogaläraren Christian Wigardt. Christian skriver sedan innan regelbundet krönikor för vår yoganyhetssajt Yogatrender.se. Framöver ser vi fram emot att utveckla detta samarbete och ta stöd av varandra för att tillsammans kunna jobba med att sprida yogan till så många som möjligt. 


Det andra samarbetet avser yogaklasser. Med start denna vecka håller Angelica i egen regi två lunchklasser per vecka på mysiga Studio Levels på Kungsholmen. Det blir Vinyasa på tisdagar 11:30-12:30 och Hatha på fredagar 11:30-12:30. Alla klasser hålls i samarbete med Naturlig Yoga och med Yogatrender.se, men under Angelicas egna varumärke AH Yoga. Läs mer och boka ditt prova på-pass på www.angelicahummel.se


Varma hälsningar,

Angelica